ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТЕКУЩАТА ПРОМОЦИЯ

Имате ли всичко в наличност?

Всички продукти, размери и цветове, посочени в сайта се актуализират на всеки час. Ако го има в сайта - значи го имаме в наличност. Имайте предвид, че дори и в момента да го имаме, продуктите ни се изчерпват много бързо. За ваша сигурност, можете да направите поръчка, а при обаждането за потвърждение ще ви потвърдим дали го имаме.

Как да направя поръчка?

Поръчката става много лесно! Просто кликнете върху продукта, който желаете, изберете размер и брой и натиснете "Добави в количката". Сайта ще иска да въведете вашите данни за доставка.

Как става доставката?

Доставянето на пратките се извършва с куриерска фирма. След като направите поръчка, нашите служители правят всичко възможно да се свържат още на същия ден - за потвърждение на поръчката. Бъдете спокойни, няма да ви изпратим пратката, докато не се чуем с вас, за да я потвърдите. Ако успеем да я изпратим на същия ден, в който сме ви звъннали, куриерите правят всичко възможно, да ви я доставят на следващия работен ден. Можете да посочите всеки адрес - дори и на мястото, където работите.

Имате ли опция ПРЕГЛЕД + ТЕСТ?

Всяка пратка има опция ПРЕГЛЕД + ТЕСТ, за да сте сигурни, че сте избрали правилния размер.

Мога ли да върна пратката си?

Имате възможност да върнете пратката си, в срок от 14 дни. Връщането ще трябва да е за ваша сметка - с куриер по ваш избор (възстановяването на сумите става по банкова сметка).